Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /customers/8/0/f/anneke-fotografie.nl/httpd.www/includes/menu.inc).

Prijzen


* Gezinsfotosessie  € 149,00 / tot 5 personen, daarna p p € 7,50 extra

* Groeps- familiefotosessie € 149,00 / tot 5 personen, daarna p p € 7,50 extra

* Zwangerschapsfotosessie € 139,00

* Newborn- / Babyfotosessie € 189,00   (newborn aan huis is excl. km vergoeding)

* Lovefotosessie € 139,00

(Bovenstaande prijzen zijn exclusief kilometervergoeding, buiten Ouddorp, Goedereede en Stellendam)

* Maar ook Cakesmash-, feestjes-  en bedrijf/websitefotografie, behoort tot de mogelijkheid, vraag vrijblijvend een prijs op

* Bruiloft  /  6uur fotografie incl. trouwalbum v.a. € 1350,00 (uitbreiding van uren is altijd mogelijk, dit in overleg, prijs is incl. km vergoeding voor 50km, postcode gebied 3251)

 

Wil je meer weten over een bepaalde fotosessie, mail me gerust. Ook is het mogelijk om een kadobon te bestellen, dit kan een vrij ingevuld bedrag zijn of een complete fotosessie, ook hier weer, voor meer informatie kan je Anneke mailen

 

 

Algemene voorwaarden:

De foto’s worden gemaakt door Anneke Fotografie, copyright blijft te allen tijde voor Anneke Fotografie, foto’s mogen alleen voor privédoeleinden worden gebruikt, niet worden doorverkocht of gebruikt worden voor commerciële doeleinden, tenzij anders afgesproken.

Foto’s die gedeeld worden op socialmedia dient de fotograaf genoemd te worden.

Bijsnijden van de foto’s of een bewerking aanbrengen is niet toegestaan.

De foto’s worden altijd in JPG-bestand geleverd, dus niet in RAW.

Opslag; eenmaal aangeleverde foto’s zijn verantwoording voor klant, dus altijd apart wegzetten. Anneke bewaart de foto’s maximaal 6 weken.

Afdrukken albums en canvassen kunnen besteld worden bij Anneke Fotografie, hier wordt een professionele kwaliteit geleverd, zelf bestellen bij een goedkope leverancier brengt risico’s met zich mee, deze zijn voor de klant.

Anneke mag de gemaakte foto’s gebruiken voor marketing, socialmedia of gedrukt promotiewerk.

Tijdens een fotosessie in de studio mag er niet worden mee gefotografeerd.

Het eindresultaat van een fotosessie is altijd afhankelijk van hoe iedereen meewerkt, Anneke kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het uitblijven van de gewenste resultaten. Anneke wordt ook geboekt naar aanleiding van haar portfolio, de stijl en de sfeer is dus bekend bij de klant.

Al de afspraken die van tevoren worden gemaakt over een fotosessie gaan via de mail, dit om misverstanden te voorkomen.

Annuleren van de fotosessie kan tot 24 uur van tevoren, later of helemaal niet op komen dagen, wordt gefactureerd. Anneke kan bij ziekte of ander overmacht ook de fotosessie annuleren, dit gebeurt ook minimaal 24 uur van tevoren.

Betaling; na de fotosessie krijgt u de factuur per mail, als deze is betaald komen de fotobestanden door via wetransfer.